Välj språk:

Vanliga frågor    |    Online support

 
  Startsida
  Varför Voyo?
  Hur det fungerar
  Priser
  Utlandspriser
  Tipsa en vän
  Kontakt

 

  Skaffa Voyo
 

Om Voyo Vår vision

 

Vilka vi är
Voyo är ett företag som skapats av Teleman AB, en telefonioperatör som funnits på den svenska marknaden sedan 1996. Vi är ett team telefonientusiaster som älskar det vi gör och vill att våra kunder älskar oss för det vi gör.

Vad vi gör
Anledning till att Voyo skapats är för att göra det möjligt för kunder att ringa billigt till utlandet från sina mobiltelefoner. Som det ser ut på marknaden just nu, debiterar de vanliga mobiloperatörerna väldigt höga priser för dessa samtal. Voyo är en utmanare som vill ändra på detta.

Vi har skapat vårt system utifrån kundens krav. Enkelt, men med stora skillnader. Jämför priser mellan Voyo och din ordinarie mobiloperatör och se hur mycket du kan spara och tjäna med Voyo.

Vad skiljer oss från andra
Det finns en del operatörer på marknaden som försöker göra det vi gör, dvs. erbjuda billiga utlandssamtal från mobil. Vissa gör det bra, andra dåligt. Vi vill inte påstå att vi är bäst, men det finns många anledningar att välja Voyo istället för någon annan operatör: För det första kan du använda Voyo från vilken mobil som helst, oavsett mobiloperatör eller tillverkare. För det andra behöver dessutom inte installera något på din mobil för att kunna använda Voyo. Sist men inte minst har vi utlandspriser som ingen kan slå.

Skaffa Voyo nu
Vi kan fortsätta säga hur bra Voyo är men du får inte veta det förrän du testar själv. Skaffa Voyo >

 
Om Voyo    |    Voyo i media    |    Online support    |    Jobba med oss    |    Kontakt
 

© 2007-2019 Voyo - a Teleman AB company. Allmänna villkor.