Välj språk:

Vanliga frågor    |    Online support

 
  Startsida
  Varför Voyo?
  Hur det fungerar
  Priser
  Utlandspriser
  Tipsa en vän
  Kontakt

 

  Skaffa Voyo
 

Om Voyo Vår vision


 

Vad vi vill göra
I dagsläget är det inte billigt att ringa till utlandet från sin mobiltelefon. Det är just det som Voyo vill ändra på. Vi känner att mobiltelefonipriserna till utlandet är alltför höga och måste kunna påverkas. Vi har därför utvecklat ett system som på ett enkelt sätt gör det möjligt för en kund att kunna ringa samtal till utlandet från sin mobil till en bråkdel av priset som mobiloperatören tar.

Vårt flexibla system har också bidragit till att en annan kundgrupp kan ringa billigare utlandssamtal än vad deras operatör erbjuder:
nämligen telefonikunder hos Com Hem och även Bredbandsbolaget.

Varför vi vill göra det
Anledning till varför Voyo skapats är för att göra det möjligt för kunder som vill ringa billigt till utlandet från sina mobiltelefoner och även från sina hemtelefoner. Som det ser ut på marknaden just nu, tar mobiloperatören en rejäl bit för utlandssamtal och det är just det som Voyo vill utmana.

Vi har skapat vårt system utifrån kundens krav. Enkelt, men med stora prisskillnader. Jämför priser mellan Voyo och din ordinarie mobiloperatör och se hur mycket du kan spara.

Skaffa Voyo nu
Vi kan fortsätta säga hur bra Voyo är men du får inte veta det förrän du testar själv. Skaffa Voyo >

 
Om Voyo    |    Voyo i media    |    Online support    |    Jobba med oss    |    Kontakt
 

© 2007-2019 Voyo - a Teleman AB company. Allmänna villkor.